Despre companie

Compania PROTEGO este o companie comerciala si de productie care are ample oportunitati de a coase imbracaminte de lucru: veste izolate, veste semnal, costume de lucru, costume pentru sudor, manusi, sorturi.

Conceptul principal al afacerii companiei este un grad ridicat de responsabilitate fata de fiecare client, o abordare individuala fata de orice client, indiferent de volumul comezii, atitudinea profesionala in fiecare etapa a ordinului. Un grad ridicat de responsabilitate este raspunsul prompt, calitatea excelenta a produselor furnizate si executarea ordinelor intr-un interval de timp clar definit. O abordare individuala este o gama larga de optiuni pentru conditiile de livrare, posibilitatea de a oferi clientului cea mai optima schema de aprovizionare, tinând cont de particularitatile proceselor sale de afaceri si tehnologice.


Haine, incaltaminte si echipamente protectie – produse, implementarea carora se refera la principalele domenii de activitate.

In sortimentul magazinului puteti gasi lucruri si echipamente de protectie individuala de orice fel:

  • protectie impotriva SCR, temperaturi scazute si inalte (COSTUME, JACHETE, PANTALONI, SALOPETE, VESTE);
  • Imbracaminte impermeabila;
  • Echipamente de protectie INDIVIDUALA;
  • o gama larga de incaltaminte speciala din materiale diferite;
  • Manusi si mineci.

Suntem siguri ca cunoastinta cu compania noastra va fi inceputul unei cooperari bune bazate pe intelegerea reciproca si interesele reciproce, iar abilitatile si experienta unica a angajatilor companiei noastre vor contribui la formarea unei baze de resurse eficiente pe care o puteti utiliza pentru a obtine succesul in munca dumneavoastra.

Serviciile noastre:

  • Livrarea gratuita a articolelor de imbracaminte de lucru la Chisinau la comanda de la 5.000 lei si mai mult;
  • Desenarea logo-ului si a simbolicii; Indeplinim comenzi individuale speciale.

Suntem incintati sa va oferim o gama de produse echilibrate, de inalta calitate, la cel mai competitiv pret pe piata.

Imbracaminte si incaltaminte de lucru in Moldova – Protego!

Acest site a fost creat cu sprijinul financiar al Suediei și al Marii Britanii, în cadrul proiectului Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) «Dezvoltarea capacității de export pe malurile Nistrului» (AdTrade). Conținutul este responsabilitatea exclusivă a autorului și nu reflectă neapărat punctul de vedere al PNUD, al Suediei sau al Regatului Unit.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0