Despre companie

Compania PROTEGO este o companie comerciala si de productie care are ample oportunitati de a coase imbracaminte de lucru: veste izolate, veste semnal, costume de lucru, costume pentru sudor, manusi, sorturi.


Conceptul principal al afacerii companiei este un grad ridicat de responsabilitate fata de fiecare client, o abordare individuala fata de orice client, indiferent de volumul comezii, atitudinea profesionala in fiecare etapa a ordinului. Un grad ridicat de responsabilitate este raspunsul prompt, calitatea excelenta a produselor furnizate si executarea ordinelor intr-un interval de timp clar definit. O abordare individuala este o gama larga de optiuni pentru conditiile de livrare, posibilitatea de a oferi clientului cea mai optima schema de aprovizionare, tinând cont de particularitatile proceselor sale de afaceri si tehnologice.


Haine, incaltaminte si echipamente protectie – produse, implementarea carora se refera la principalele domenii de activitate.

In sortimentul magazinului puteti gasi lucruri si echipamente de protectie individuala de orice fel:

  • protectie impotriva SCR, temperaturi scazute si inalte (COSTUME, JACHETE, PANTALONI, SALOPETE, VESTE);
  • Imbracaminte impermeabila;
  • Echipamente de protectie INDIVIDUALA;
  • o gama larga de incaltaminte speciala din materiale diferite;
  • Manusi si mineci.

Suntem siguri ca cunoastinta cu compania noastra va fi inceputul unei cooperari bune bazate pe intelegerea reciproca si interesele reciproce, iar abilitatile si experienta unica a angajatilor companiei noastre vor contribui la formarea unei baze de resurse eficiente pe care o puteti utiliza pentru a obtine succesul in munca dumneavoastra.

Serviciile noastre:

  • Livrarea gratuita a articolelor de imbracaminte de lucru la Chisinau la comanda de la 5.000 lei si mai mult;
  • Desenarea logo-ului si a simbolicii; Indeplinim comenzi individuale speciale.

Suntem incintati sa va oferim o gama de produse echilibrate, de inalta calitate, la cel mai competitiv pret pe piata.

Imbracaminte si incaltaminte de lucru in Moldova – Protego!

Этот сайт был разработан при финансовой поддержке Швеции и Великобритании в рамках проекта «Развитие экспортного потенциала на берегах Днестра» (AdTrade), реализуемого Программой развития ООН (ПРООН). Содержание является исключительной ответственностью автора и не обязательно отражает точку зрения ПРООН, Швеции или Великобритании.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0