Metode de achitare

Cum platesc?
Pentru ca plata comenzilor ar trebui sa fie ultima ta grija, iti stam la dispozitie cu multiple variante sigure si comode.
Echipa noastra lucreaza in colaborare cu parteneri specializati (VICTORIABANK SA) pentru a ne asigura de confidentialitatea si siguranta datelor tale personale si de afaceri. Cumparaturile tale sunt astfel 100% in siguranta cu sistemele noastre de securitate si plata.
Platile tale cu cardul nu trec prin serverele noastre. Partenerii care proceseaza platile sunt singurii care primesc datele criptate. Nu exista astfel niciun risc de pierdere a informatiilor de pe cardul tau.

1. Plata in numerar la curier (NOVA POSHTA) sau in showroom (Chisinau, sos. Muncesti 171)
Plata in numerar se face in lei MDL, integral sau diferenta ramasa in cazul produselor pentru care s-a achitat avans.
In cazul livrarii comenzii prin servicii de curierat NOVA POSHTA, achitarea comenzii se va face direct comisionarului firmei de curierat rapid care va emite si chitanta aferenta incasarii, totalul fiind cel comunicat la confirmarea telefonica a comenzii.

2. Plata cu cardul in showroom
Pentru comenzile ridicate din showroom-ul nostru de pe adresa: Chisinau, sos. Muncesti 171, exista posibilitatea platii cu cardul la casierie.

3. Plata cash in showroom
Pentru comenzile ridicate din showroom-ul nostru de pe adresa: Chisinau, sos. Muncesti 171, exista posibilitatea platii cu bani cash.
5. Ordin de plata
Plata prin Ordin de Plata se face in baza eliberarii unui cont de plata, in contul:
IBAN: MD62VI022241200000074MDL
Banca: B.C.”Victoriabank” S.A.,fil. Nr. 12 Chisinau
“SARKYS PRO” S.R.L.
C.F. 1014600031104.

Acest site a fost creat cu sprijinul financiar al Suediei și al Marii Britanii, în cadrul proiectului Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) «Dezvoltarea capacității de export pe malurile Nistrului» (AdTrade). Conținutul este responsabilitatea exclusivă a autorului și nu reflectă neapărat punctul de vedere al PNUD, al Suediei sau al Regatului Unit.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0