Protectie

Casca de sudura cu ecran autointunecare nr.2
500 lei
Casca de sudura cu ecran autointunecare
400 lei
Masca de protectie pentru sudor
65 lei
Masca de protectie pentru sudor cu ecran reglabil
85 lei
Respirator FFP2
30 lei
Ochelari de protectie Resiste
45 lei
Mănuși nitril RedNet culoare gri
10 lei
Mănuși nitril RedNet culoare rosie
10 lei
Masca de protectie din tesatura spabond 2 straturi
5 lei
Респиратор Лепесток
4 lei
Ochelari de protecție Panorama Hamelion
75 lei
Ochelari de protecție PANORAMA
65 lei

Echipament de protectie personala la comanda in Moldova

Exista un spectru de baza de protectie a omului, munca caruia este legata de constructia casei, cu industria agricola. In primul rând, aceasta se refera la protectia fetei, a ochilor, a mâinilor si a capului in general.

Primul obligatoriu pentru protejarea pielii mâinilor sunt manusile de protectie in Moldova, care este una dintre componentele principale, care face parte din echipamentul de baza. Daca nu le folositi, pielea poate fi ranita, ceea ce va duce lucratorul la o stare incapabila. Acest lucru este plin de faptul ca acest angajat nu v-a fi in masura sa-si desfasoare activitatea profesionala.

Manusi de protectie din Chisinau in magazinul Protego au urmatoarele tipuri, printre care manusi de constructie, manusi acoperite cu cauciuc si alte modele care va pastreaza mâinile in siguranta. Criteriile importante in alegerea manusilor sunt: rezistenta la mineralele petroliere si la derivatii acestora, rezistenta la temperaturi extreme, functie de protectie impotriva acidelor sau alcalinelor, protectie impotriva curentului electric si altele.

Cu toate acestea, in baza principalelor puncte de siguranta, o casca de siguranta in Moldova ar trebui sa fie mereu la indemâna, la fel ca manusile. Functia obiectiva a protectiei capului este rezistenta la diferite tipuri de leziuni, in special din aer, când ceva poate cadea pe cap.

Casca de protectie in Chisinau se poate aplica la toate obiectele de constructie, dar de asemenea o folosesc in alte profesii dificile precum ar fi extragerea minereurilor, intretinerea echipamentului tehnic, productia in sectii, transportarea marfurilor prin depozite si deverse lucrari de producere.

Deoarece vederea este foarte sensibila la perceptie, aceasta inseamna ca este mai afectata de mediul inconjurator. De aceea toate atelierele si fabricile de productie utilizeaza ochelari de protectie in Moldova. Acesta este considerat nivelul optim pentru protectia ochilor.

Suprafetele moi de polimer sunt folosite pentru a crea ochelarii astfel incât sa nu provoace disconfort atunci când persoana lucreaza. Prin urmare, ochelarii de protectie in Chisinau au o rezistenta inalta impotriva diferitelor zgârieturi, efecte mecanice, atacuri chimice asupra fetei si altele. Pe site-ul firmei noastre puteti cumpara intotdeauna manusi de protectie in Moldova. Preturile noastre sunt relevante si corecte, ceea ce reflecta valoarea reala a bunurilor pentru protectia individuala. Astfel de lucruri trebuie cumparate doar de la un furnizor de incredere.

Un furnizor de imbracaminte de protectie si echipament care este testat in timp ofera cea mai buna gama de produse. Avem o gama larga de produse la alegere pe care le producem singuri si la comanda. De aceea procurarea ochelarilor de protectie in Moldova pentru companii in sfera de productie, fabrici si uzine sunt necesare tuturor si pentru fiecare, pentru ca numai noi avem preturi disponibile pentru toti.

Imbracaminte si incaltaminte de lucru in Moldova-Protego!