Incaltaminte de iarna

Pantofi de lucru BTEX cu bombeu metalic
480 lei
Pantofi de lucru AIRVENT cu bombeu metalic
480 lei
Papuci inalti cu blana VORTEX WH O2
470 lei
Papuci de iarna сu bombeu metalic VORTEX W S1 O2
400 lei
Ботинки на меху VORTEX W O2
380 lei
Papuci TEXAS BOA S1
390 lei
Papuci înalți W S1
490 lei
Papuci GOLD W
550 lei
Papuci BA-412U
350 lei
Papuci BA-412-2X
400 lei
Papuci cu carimb inalt BA-411-2U
450 lei
Cizme BC-405U
430 lei

Incaltaminte de protectie de iarna pentru lucratori

Scopul principal a incaltamintei special concepute este de a proteja picioarele unei persoane, care lucreaza in conditii dificile sau specifice. Astfel de incaltaminte ar trebui sa fie facute cu standardele de calitate cerute si materiale cu rezistenta ridicata. Incaltaminte de protectie de iarna in Moldova pentru garda de securitate a unui depozit de jucarii moi si muncitorului minier vor fi complet diferite, desi ar putea exista o asemanare externa.

Nu trebuie sa uitam ca, pe baza caracteristicilor corpului uman, Primele parti ale corpului care sunt supuse hipotermiei sunt mâinile si picioarele. Prin urmare, incaltamintea de siguranta pentru iarna este creata pentru a efectua sarcini in aer liber la temperaturi scazute. Alegerea incaltamintei ar trebui sa fie luata in considerare cu atentie, studiind atât modelul, cât si producatorul.

Cizmele de lucru de iarna trebuie sa protejeze in mod fiabil impotriva efectului rece pe picioare, sa aiba un nivel ridicat de rezistenta la umiditate, a rezista cu usurinta la interactiuni mecanice si influenta diferitelor substante chimice.

Alegerea incaltamintei de protectie pentru iarna in Chisinau, va recomandam sa acordati atentie la materialul din care este fabricat, puterea si fiabilitatea acestuia. Este necesar sa se evalueze viitorul microclimat din interior, deoarece izolatia sintetica nu pot incalzi picioarele, cit crearea umeditate excesiva. Luati in considerare mediul de lucru si daca angajatul este inconjurat de umiditate excesiva: zapada, ploaie, murdarie.

Incaltamintea de lucru de iarna este prezentata cu diferite tipuri de talpi. Efectuând alegerea pentru sezonul de iarna, asigurati-va ca suprafata talpii nu este alunecoasa si ofera o aderenta excelenta cu suprafata. Dar, in general, incaltamintea de siguranta pentru iarna ar trebui sa fie caracterizata printr-o rezistenta crescuta la uzura.

Inainte de a cumpara incaltaminte de protectie de iarna in Moldova, analizati modele pentru prezenta amplificatoare de metal deget de la picior si calcâi, probabil, aceste insertii vor salva sanatatea oamenilor in timpul procesului de munca.

Preturile pentru incaltamintea de protectie de iarna din magazinul Protego corespund intotdeauna calitatii modelelor in sine, ele sunt intotdeauna relevante si corecte. Reprezentam oficial astfel de marci precum Harwell, Ba412, Max, Greenland, având cea mai buna calitate la un pret accesibil.

Imbracaminte si incaltaminte de lucru in Moldova-Protego!