Costume de lucru

Costum de lucru cu semisalopeta CLASIC
690 lei
Costum de lucru cu pantaloni CLASIC
640 lei
Costum de lucru cu pantaloni PROFESIONAL
640 lei
Сostum cu semisalopeta PROFESIONAL
690 lei
Costum de protectie antichimica MICRO
180 lei
Costum Greta Clasic cu Semisalopeta
450 lei
  • Jacheta
  • Semisalopeta
  • Compozitia:50% bumbac +50% POLIESTER
Costum pentru sudor din spilc
890 lei
MASCA DE PROTECTIE DIN TESATURA SPABOND 2 STRATURI culoare neagra
7 lei
Costum cu Semisalopeta Greta cul. sur
450 lei
  • Jacheta
  • Semisalopeta
  • Compozitia:50% bumbac +50% POLIESTER
Costum pentru barbati camuflat
430 lei
Costum pentru sudor din brezent
400 lei
Costum cu salopeta KARL
800 lei
  • HIGH QUALITY
  • BEST PRICE

Imbracaminte de lucru de vara la comanda in Moldova

Imbracamintea de protectie de vara este protectia individuala a personalului de leziuni industriale si mecanice. Se utilizeaza in diverse procese industriale, in conditii de temperaturi ridicate sau in apropierea echipamentelor care reprezinta o amenintare pentru sanatatea umana si a activitatii.

Imbracamintea de protectie in Chisinau are ca obiectiv principal asigurarea protectiei confortabile a organismului omului in timpul muncii la locul de serviciu. Echipamentul de lucru trebuie sa corespunda conditiilor de lucru, sa ia in considerare toate riscurile posibile ale procesului de munca pentru a asigura securitatea omului. Gama de haine de vara include costume de lucru de vara, salopete si haine impermiabile, pantaloni, tricouri din tricotaj si camasi de diferite culori.

Imbracamintea de vara in Moldova este dotata cu principalele avantaje,reesind din materiale care merg pentru productie. Acestea includ rezistenta la uzura si respirabilitatea in timpul circulatiei aerului, ele nu se deformeaza si isi pastreaza forma in timpul utilizarii.

Cumpararea imbracamintei de protectie de vara nu este dificil, dar comanda trebuie facuta la un producator de incredere si testat in timp, care foloseste tesaturi pentru coasere usoare si care absorb umiditatea.

Avem cele mai bune preturi la imbracamintea de protectie de vara in Chisinau, precum si multi ani de experienta de munca pe piata si productia proprie, care au permis cistigarea increderii tuturor clientilor. Prin urmare, nu trebuie sa va pierdeti timpul in cautarea unui furnizor de incredere.

Imbracaminte si incaltaminte de lucru in Moldova-Protego!