Imbracaminte de vara

Hanorac din flis- culoarea lime
300 lei
Hanorac din flis pentru femei- culoarea lime
300 lei
Hanorac din flis pentru femei- culoarea neagra
300 lei
Costum pentru sudor din spilc
890 lei
MASCA DE PROTECTIE DIN TESATURA SPABOND 2 STRATURI culoare neagra
7 lei
Jacheta Master-Professional
320 lei
Jacheta Master-Classic
320 lei
Pantaloni Master-Classic
320 lei
Pantaloni Master-Professional
320 lei
Semisalopeta Master-Classic
370 lei
Semisalopeta Master-Profesional
370 lei
Jacheta Karl
390 lei

Imbracaminte de lucru de vara la comanda in Moldova

Imbracamintea de protectie de vara este protectia individuala a personalului de leziuni industriale si mecanice. Se utilizeaza in diverse procese industriale, in conditii de temperaturi ridicate sau in apropierea echipamentelor care reprezinta o amenintare pentru sanatatea umana si a activitatii.

Imbracamintea de protectie in Chisinau are ca obiectiv principal asigurarea protectiei confortabile a organismului omului in timpul muncii la locul de serviciu. Echipamentul de lucru trebuie sa corespunda conditiilor de lucru, sa ia in considerare toate riscurile posibile ale procesului de munca pentru a asigura securitatea omului. Gama de haine de vara include costume de lucru de vara, salopete si haine impermiabile, pantaloni, tricouri din tricotaj si camasi de diferite culori.

Imbracamintea de vara in Moldova este dotata cu principalele avantaje,reesind din materiale care merg pentru productie. Acestea includ rezistenta la uzura si respirabilitatea in timpul circulatiei aerului, ele nu se deformeaza si isi pastreaza forma in timpul utilizarii.

Cumpararea imbracamintei de protectie de vara nu este dificil, dar comanda trebuie facuta la un producator de incredere si testat in timp, care foloseste tesaturi pentru coasere usoare si care absorb umiditatea.

Avem cele mai bune preturi la imbracamintea de protectie de vara in Chisinau, precum si multi ani de experienta de munca pe piata si productia proprie, care au permis cistigarea increderii tuturor clientilor. Prin urmare, nu trebuie sa va pierdeti timpul in cautarea unui furnizor de incredere.

Imbracaminte si incaltaminte de lucru in Moldova-Protego!